Δελτία Τύπου

Η κατάλληλη παρουσίαση και προώθηση της δουλειάς οποιουδήποτε επαγγελματία είναι ζωτικής σημασίας για την επικοινωνία του έργου του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και, κατά συνέπεια, στο κοινό. Σκοπός ενός σωστού Δελτίου Τύπου είναι να καταφέρει να φανεί ελκυστικό αρχικά στους υπευθύνους για την περαιτέρω διανομή του – δηλαδή τους δημοσιογράφους – και έπειτα στον κόσμο τον οποίο θέλει να προσελκύσει ο εκάστοτε επαγγελματίας/καλλιτέχνης.

Δελτία Τύπου - Γραφομηχανή

Τον πιο σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός ελκυστικού Δελτίου Τύπου παίζει το κείμενο. Το περιεχόμενο οφείλει να είναι εύστοχο, κατανοητό και περιεκτικό, χωρίς περιττές πληροφορίες και επαναλήψεις. Στο Linkup εξειδικευόμαστε σχεδόν σε όλα τα είδη κειμένου, έχοντας μία μεγάλη και μακρά εμπειρία.

Έμπειροι copywritersδημοσιογράφοι και κειμενογράφοι αναλαμβάνουν τη δημιουργία και διαμόρφωση των κειμένων που θα κάνουν τη δουλειά σας να ξεχωρίσει και θα σας δώσουν την αναγνώριση που σας αξίζει. Το Linkup σας προσφέρει ένα άρτιο, θελκτικό κείμενο, συντακτικά και ορθογραφικά προσεγμένο και την έγκυρη και έγκαιρη αποστολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.


Κατασκευή Website & Ιστοσελίδων

Digital Marketing & Προώθηση Ιστοσελίδων

Διαχείριση Social Media & Ιστοσελίδων

Δημιουργία Περιεχομένου για Ιστοσελίδες & Social Media

Δελτία Τύπου

Δημιουργία Λογοτύπου

Τεχνική Υποστήριξη

Όλες μας οι Υπηρεσίες