Δημιουργία & Επιμέλεια Περιεχομένου

Το περιεχόμενο μίας ιστοσελίδας ή ενός website γενικότερα, καθώς και στα social media, καθορίζει την εικόνα μας στο διαδίκτυο. Με τον όρο “περιεχόμενο” εννοούμε τα κείμενα, τις εικόνες, τα video κ.λπ. Σκοπός του περιεχομένου είναι να κάνει το θέμα με το οποίο καταπιάνεται θελκτικό προς τους χρήστες και να προσεγγίζει σωστά όσο το δυνατόν περισσότερους μπορεί.

Στη δημιουργία περιεχομένου τον πιο σημαντικό ρόλο κατέχει το κείμενο. Οι μηχανές αναζήτησης είναι ιδιαίτερα ευφυείς και μπορούν να διαβάσουν διάφορες μορφές από το κείμενο του περιεχομένου μας. Το κείμενο είναι αυτό που τελικά θα καταχωρήσουν. Για αυτό το λόγο τα κείμενα είτε στις ιστοσελίδες μας είτε στα αντίστοιχα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που χρησιμοποιούμε θα πρέπει να είναι έξυπνα, ευανάγνωστα, χωρίς περιττές πληροφορίες, με σωστή σύνταξη και ορθογραφία.

Στο Linkup εξειδικευόμαστε σχεδόν σε όλα τα είδη κειμένου, έχοντας μία μεγάλη και μακρά εμπειρία. Έμπειροι copywriters, δημοσιογράφοι και κειμενογράφοι αναλαμβάνουν τη διαμόρφωση και βελτιστοποίηση των κειμένων για τις ιστοσελίδες σας και για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στη Δημιουργία και Επιμέλεια Περιεχομένου εξειδικευόμαστε:
Διαφημιστικό Κείμενο

Δημιουργία διαφημιστικού κειμένου για ιστοσελίδες & social media, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη

Βελτιστοποίηση Κειμένου

Βελτιστοποίηση κειμένου (SEO) σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης

Δημιουργία Άρθρων

Δημιουργία αξιόπιστων άρθρων για blogs με αναφορές σε πηγές όπου απαιτείται

Επιμέλεια & Διόρθωση Κειμένου

Επιμέλεια και διόρθωση παντός είδους κειμένου στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα

Δελτία Τύπου

Δημιουργία δελτίων τύπου για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Εύρεση Φωτογραφιών

Έρευνα και εύρεση φωτογραφιών ιδανικών για το διαδίκτυο

Δημιουργία & Επιμέλεια Περιεχομένου

Διαφημιστικό Κείμενο: Το διαφημιστικό κείμενο παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία και απαιτεί εξειδίκευση, αφού σκοπός και στόχος του είναι μέσα σε λίγες γραμμές να πείσει τον χρήστη για τα χαρακτηριστικά και την αναγκαιότητα του προϊόντος. Οι συνεργάτες του Linkup έχουν μακρά εμπειρία σε αυτό το είδος κειμένου και μπορούν να προωθήσουν το προϊόν σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βελτιστοποίηση Κειμένου: Η βελτιστοποίηση κειμένου απαιτείται για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Ο τρόπος γραφής ενός κειμένου για το διαδίκτυο έχει μεγάλες διαφορές από ένα απλό κείμενο. Απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Δημιουργία Άρθρων: Η δημιουργία άρθρων για τα blogs απαιτεί χρόνο. Αναλαμβάνουμε για εσάς τη δημιουργία αξιόπιστων άρθρων με αναφορές σε πηγές όπου απαιτείται και χρειάζεται, βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης και φυσικά, σωστά επιμελημένα.

Επιμέλεια & Διόρθωση Κειμένου: Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια και τη διόρθωση των όποιων κειμένων ως προς τη σύνταξη και την ορθογραφία. Εξειδικευόμαστε στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Δελτία Τύπου: Δημιουργία δελτίων τύπου για την προώθηση της δουλειάς σας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Εύρεση Φωτογραφιών: Οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο σε πολλές περιπτώσεις υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Αναλαμβάνουμε για εσάς την έρευνα και εύρεση φωτογραφιών για δωρεάν χρήση στο διαδίκτυο με βάση τις ανάγκες σας.

Διαχείριση Περιεχομένου: Η ενασχόληση με την ιστοσελίδα σας και τα social media απαιτεί κάποιο χρόνο που πολλές φορές δεν περισσεύει. Αναλαμβάνουμε για εσάς την καθημερινή τους διαχείριση ως προς τη δημιουργία έξυπνου περιεχομένου.


Κατασκευή Website & Ιστοσελίδων

Digital Marketing & Προώθηση Ιστοσελίδων

Διαχείριση Social Media & Ιστοσελίδων

Δημιουργία Περιεχομένου για Ιστοσελίδες & Social Media

Δελτία Τύπου

Δημιουργία Λογοτύπου

Τεχνική Υποστήριξη

Όλες μας οι Υπηρεσίες