Δημιουργία λογοτύπου

Στο Linkup.gr αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη δημιουργία του λογοτύπου σας για χρήση στο διαδίκτυο, στα πλαίσια και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το λογότυπο σχεδιάζεται προσεκτικά, με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, ώστε να αντιπροσωπεύει απόλυτα την εταιρική σας ταυτότητα.

Το εταιρικό λογότυπο συνδέεται με το είδος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρησή σας. Ένα έξυπνα σχεδιασμένο λογότυπο αποτυπώνεται στη μνήμη των καταναλωτών δημιουργώντας ένα ισχυρό και άμεσα αναγνωρίσιμο brand name και πρέπει να συνοδεύει την εταιρεία σας σε οποιοδήποτε μέσο ή δίκτυο αυτή δραστηριοποιείται.

Κάθε λογότυπο που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε στο Linkup είναι ιδιαίτερο και μοναδικό, χωρίς περιττές πληροφορίες αλλά με έμφαση σε αυτά που θα αιχμαλωτίσουν πιο εύκολα το βλέμμα του καταναλωτή. Δεν παραπέμπει σε γνωστά brands προσπαθώντας να παραπλανήσει το αγοραστικό σας κοινό. Αντιθέτως, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να χτίζει τη δική σας, μοναδική και διαχρονική εταιρική ταυτότητα.

Όλα μας τα λογότυπα δημιουργούνται με τις απαιτούμενες προδιαγραφές για χρήση στο διαδίκτυο και σας παραδίδουμε όλες τις διαστάσεις που θα χρειαστείτε για εφαρμογή σε websites, στα social media καθώς και το browser logo σας.


Κατασκευή Website & Ιστοσελίδων

Digital Marketing & Προώθηση Ιστοσελίδων

Διαχείριση Social Media & Ιστοσελίδων

Δημιουργία Περιεχομένου για Ιστοσελίδες & Social Media

Δελτία Τύπου

Δημιουργία Λογοτύπου

Τεχνική Υποστήριξη

Όλες μας οι Υπηρεσίες