Η ομάδα του Linkup έχει ως αντικείμενο τις υπηρεσίες διαδικτύου. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα το σχεδιασμό & την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, τη διαφημιστική σας εκστρατεία στο διαδίκτυο, τη δημιουργία λογοτύπου & τη διαχείριση περιεχόμενου για την ιστοσελίδα σας αλλά και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους web developers και designers, digital marketers και marketing executives, δημοσιογράφους και κειμενογράφους. 

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι προσεγμένες και σύμφωνες με τους κανόνες του διαδικτύου. Παρέχουμε μοντέρνο, μη παρωχημένο σχεδιασμό που συμβαδίζει με την εποχή και τις απαιτήσεις της αγοράς. Η δημιουργία είναι το πάθος μας και γνωρίζουμε πολύ καλά πως η τεχνολογία δεν έχει “ταβάνι”. Δεν εφησυχάζουμε και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο μας ώστε να προσφέρουμε τις πλέον κατάλληλες υπηρεσίες στους πελάτες μας. 

Επενδύουμε σε μία μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας και για αυτό μας εμπιστεύονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις επαγγελματικές σας ανάγκες για μια δυναμική εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο!

Προγραμματίζετε κάποιο επαγγελματικό σχέδιο;

Πείτε μας τις ιδέες σας!

Γιατί το Linkup.gr;

Εξειδικευμένοι Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες

Άμεσα Αποτελέσματα

Σωστά και ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα στις Μηχανές Αναζήτησης

Επαγγελματισμός & Συνέπεια

Προτεραιότητά μας είναι πάντα οι πελάτες μας

Προσιτές Τιμές

Οι τιμές μας, σε κάθε περίπτωση, είναι φιλικές και προσιτές