Προσιτές τιμές

Οι προσιτές τιμές είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του Linkup.gr. Πάγια πολιτική μας είναι να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε τιμές οικονομικές και προσιτές σε όλους. Σε κάθε περίπτωση, εξετάζουμε τα θέλω και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και αμέσως λαμβάνει την προσωπική του οικονομική προσφορά.

Η χρέωση ασφαλώς εξαρτάται από το είδος της εργασίας η οποία μας ανατίθεται. Οι τιμές μας όμως σε κάθε περίπτωση είναι φιλικές και προσιτές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η δημιουργία ενός e-shop σε σύγκριση με τη δημιουργία ενός blog κοστολογείται σαφέστατα διαφορετικά. Οι τιμές σχετικά με τις διαφημιστικές εκστρατείες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή τη Google, εξαρτώνται από το είδος, τη χρονική διάρκεια και το ποσό που εσείς οι ίδιοι είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε. Αντίστοιχα, η διόρθωση περιεχομένου ενός ολόκληρου website ως προς τη σύνταξη και το SEO από τη διόρθωση σε ένα και μόνο άρθρο, χρεώνονται αναλογικά.

Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα θα είναι responsive, SEO friendly και λειτουργική. Στο Linkup.gr δε χρεώνουμε υπέρογκα ποσά για τα αυτονόητα.

Ειδική έκπτωση σε όλα τα συνδυαστικά πακέτα υπηρεσιών.