Τα πάντα για ένα WordPress site

Τα πάντα για ένα WordPress site

Τα πάντα για ένα WordPress site! Από το σχεδιασμό και τη δημιουργία μέχρι τα άρθρα, την τεχνική υποστήριξη και επιμέλεια. Όλα όσα είναι καλό να γνωρίζετε για τη σωστή λειτουργία του.

Το WordPress είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και το δημοφιλέστερο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. Υπολογίζεται πως το 35,6% του παγκόσμιου ιστού χρησιμοποιεί WordPress. Το WordPress χρησιμοποιείται από κορυφαίους ομίλους παγκοσμίως όπως το BBC Αμερικής, το πασίγνωστο αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone, η διάσημη Vogue, o όμιλος Ντίσνεϊ και πολλούς άλλους.

Τα πάντα για ένα WordPress site

Στο Linkup.gr αναλαμβάνουμε τα πάντα γύρω από το WordPress site σας. Από το σχεδιασμό και τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, στη δημιουργία έξυπνου βελτιστοποιημένου περιεχομένου, ιδανικού για τις μηχανές αναζήτησης. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει τη δημιουργία άρθρων (posts) για WordPress blog, διαφημιστικό κείμενο (όπου είναι απαραίτητο), επαγγελματική παρουσίαση της εκάστοτε επιχείρησης, έξυπνα κείμενα για about (σχετικά με εμάς) μέχρι και το φωτογραφικό υλικό – καλαίσθητες φωτογραφίες που δεν υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Εκτός από την κατασκευή της ιστοσελίδας και τη δημιουργία περιεχομένου αναλαμβάνουμε επιπλέον τη συντήρηση και την ανανέωση του WordPress site σας. Η ανανέωση και η συντήρηση της ιστοσελίδας σάς εξασφαλίζει πρωτίστως ασφάλεια από πιθανή επίθεση χάκερς στον ιστότοπό σας, καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης και, φυσικά, καλύτερη λειτουργικότητα σε όλα τα επίπεδα αποφεύγοντας προβλήματα που μελλοντικά μπορεί να σας κοστίσουν αρκετά χρήματα.

Τέλος, η τεχνική υποστήριξη του Linkup.gr αναλαμβάνει να επιλύσει το όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί στο WordPress site σας.

Οι εξειδικευμένοι στο WordPress συνεργάτες μας, γνωρίζουν πολλά «μυστικά» τόσο ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης όσο και σε ότι αφορά στη λειτουργικότητα της. Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες του Linkup.gr στις υπηρεσίες διαδικτύου.