Τεχνικά προβλήματα και ιστοσελίδες

Τεχνικά προβλήματα και ιστοσελίδες

Τα τεχνικά προβλήματα και η βοήθεια για τις ιστοσελίδες μας. Χρειάζεται να πληρώνουμε τεχνική υποστήριξη για το site μας; Τι μας συμφέρει οικονομικά, οι μεμονωμένες λύσεις ή τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης;

Οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων θα έχουν παρατηρήσει πως χρόνο με το χρόνο, σε μεγάλο βαθμό, αυξάνονται τα τεχνικά προβλήματα στις ιστοσελίδες τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα προβλήματα είναι μικρά, σε άλλες είναι λίγο πιο σοβαρά και σε άλλες πάλι μπορεί να χαθεί ολόκληρο το website.

Τα μεμονωμένα τεχνικά προβλήματα στις ιστοσελίδες κοστίζουν.

Τα μεμονωμένα τεχνικά προβλήματα, όταν φτάσουμε στο σημείο να καλέσουμε υποχρεωτικά κάποιον ειδικό για να μας βοηθήσει, θα έχετε προσέξει πως κοστίζουν. Οι τιμές που πολλοί ζητούν – κάποιες απλά εξωφρενικές – είναι αρκετά υψηλές… 50, 80,100 ευρώ. Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να πληρώσουμε αδρά για να διορθωθεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα και αμέσως μετά να παρουσιαστεί κάτι άλλο.

Η ερώτηση που θα κάναμε οι περισσότεροι είναι «Μα γιατί η ιστοσελίδα μου παρουσιάζει τόσα τεχνικά προβλήματα και πώς μπορώ να αποφύγω αυτές τις υπέρογκες χρεώσεις για τη διόρθωσή τους;»

Τεχνικά προβλήματα και ιστοσελίδες

Τα προβλήματα τέτοιου τύπου στις ιστοσελίδες δεν πρέπει να μας φοβίζουν. Σχεδόν όλα διορθώνονται, έναντι βέβαια κάποιου ποσού. Για να αποφύγουμε όμως τα τεχνικά προβλήματα στις ιστοσελίδες μας και κυρίως τα σοβαρά, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται συνεχώς συντήρηση. Οι περισσότεροι από εμάς, όταν οι κατασκευαστές της ιστοσελίδας μας μάς ρωτούν αν θέλουμε τεχνική υποστήριξη, για να γλυτώσουμε μία μικρή μηνιαία χρέωση απαντάμε όχι.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως για να γλυτώσουμε τα 10-12 ευρώ το μήνα που απαιτούνται για την λειτουργικότητα του site μας, μπορεί να φτάσουμε να πληρώσουμε 300 εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων.

Για αυτό, δεν παίρνουμε ποτέ αψήφιστα την τεχνική υποστήριξη και, κατά συνέπεια, τη σωστή συντήρηση της ιστοσελίδας μας.

Στο Linkup.gr θα βρείτε οικονομικά πακέτα για συντήρηση ιστοσελίδων από 12 ευρώ το μήνα.